Over Ons

prestige-meubelen-aboutprestige-meubelen-about

Over ons…

Geachte klant, Ons bedrijf heeft sinds haar oprichting het totale kwaliteitsconcept overgenomen en heeft altijd voorrang gegeven aan klanttevredenheid. Niet alleen totdat we het product verkopen, we hebben altijd achter ons eigendom gestaan. Deze kracht ontlenen we aan onze medewerkers die elk product dat we produceren voortbrengen uit ons vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Het belangrijkste doel is om aan de behoeften van onze klanten te voldoen zonder de productkwaliteit op te offeren. De belangrijkste factor die Prestige Meubelen onderscheidt, is de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen.

Prestige Meubelen, gevolgd door een eerlijke, productieve, robuust beleid van het bevatten van geloof en vertrouwen, op dit moment exporteert naar 4 punten in het buitenland, heeft Turkije een stevige het verlenen van diensten in meer dan 100 punten over te worden.

De door ons geproduceerde producten van Prestige Meubelen staan ​​bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid door zorgvuldig honderden grondstoffen en materialen te selecteren om effectief aan de verwachtingen van de klant te voldoen.

Met haar missie en principes blijft Prestige Meubelen steeds meer een guesthouse.

Onze contactgegevens

Telefoon: +32 489 51 38 10
info@prestigemeubelen.be

Kouterstraat 33, 9140 Temse, België

Op weekdagen: De opening is 10.00 uur ’s ochtends en 18.00 uur’ s avonds
Weekend: De opening is 11:00 uur ’s ochtends, 19:00 uur’ s avonds

Onze winkel

Team

 • dogan-tayyar

  Mustafa Doğan Tayyar

  Oprichter en CEO

 • Güney Tayyar

  Güney Tayyar

  Directeur

 • harun_istenci_developer

  Harun İstenci

  Developer

Onze e-commerce introductiefilm

Updaten…
 • Geen producten in je winkelmand.