Menu
Uw Winkelwagentje

Bedden en Boxsprings

Bedden en Boxsprings
Boxspring Avanos Boxspring Avanos
Nieuw Te bestellen
Boxspring Avanos ..
1.560,00€
Boxspring Dicaprio Boxspring Dicaprio
Nieuw
Boxspring Di caprio is een bijzonder opbergbed dat meteen de aandacht trekt in iedere setting. Het opbergbed Di caprio is namelijk afgewerkt met een ruitpatroon en een gekruist gecapitonneerd hoofdbord. Baza (bed met opbergruimte aan onderkant) is uitermate geschikt voo..
855,00€
Boxspring Istanblue Boxspring Istanblue
Nieuw
Het opbergbed Istanblue nodigt uit om lekker tussen de lakens te duiken. Het gestoffeerde boxspring met opbergruimte bestaat uit een tijdloos model hoofdbord en geeft een fraaie, levendige uitstraling aan iedere slaapkamer. Naast deze passende uitstraling geniet je uiteraard ook ..
855,00€
Boxspring Kare Boxspring Kare
Nieuw Te bestellen
Boxspring Kennedy Boxspring Kennedy
Nieuw
Opberg Boxspring Kenndy is een stijlvolle Boxspring met Opbergruimte , afgewerkt in een stevige stof. De Kenndy boxspring springt in het oog dankzij een heel mooi hoofdbord, afgewerkt met strakke - moderne lijnen, en de stevige poten.Deze mooi afgewerkte boxspring ..
855,00€
Boxspring King - Grijs Boxspring King - Grijs
Nieuw Te bestellen
Boxspring King - Grijs..
1.509,00€
Boxspring Perla Boxspring Perla
Nieuw Te bestellen
Boxspring Polo Boxspring Polo
Nieuw Te bestellen
Boxspring Sultan Boxspring Sultan
Nieuw
Het Opbergbed Sultan nodigt uit om lekker tussen de lakens te duiken en heeft een hele chique uitstraling.Het Opbergboxspring Sultan is niet alleen heel luxe en chique, het model is ook praktisch. Onder de bedbodems zijn twee boksen verborgen. De boksen zijn te gebruiken als opbergrui..
910,00€
Boxspring Titanik Boxspring Titanik
Nieuw
Het gestoffeerde boxspring met opbergruimte Titanik uit de bestaat uit een prachtig gecapitonneerd model hoofdbord. Dit Titanik opbergbed geeft een fraaie, levendige uitstraling aan ieder slaapkamerinterieur. Naast deze passende uitstraling geniet je uiteraard ook van het he..
1.400,00€
Boxspring Tivani Boxspring Tivani
Nieuw
Boxspring  Tivani is een bijzonder opbergbed dat meteen de aandacht trekt in iedere setting. Het opbergbed Tivani is namelijk afgewerkt met een ruitpatroon en een gekruist gecapitonneerd hoofdbord. Baza (bed met opbergruimte aan onderkant) is uitermate ge..
555,00€
Opberg Boxspring Papatya Opberg Boxspring Papatya
Nieuw
Het Opbergbed boxspring Papatya nodigt uit om lekker tussen de lakens te duiken en heeft een hele chique uitstraling.Het Opberg boxspring Papatya is niet alleen heel luxe en chique, het model is ook praktisch. Onder de bedbodems zijn twee boksen verborgen. De boksen zijn te gebru..
910,00€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 13